Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

Navegació

Menú principal

Missió, Visió i Valors

Imatge de complement
Ampliar imatge

La Fundació Avismón-Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que  promou el voluntariat social, el suport i l’envelliment actiu de les persones grans.  Està regida per un  patronat  compromès  amb l’acció social, un reduït equip de professionals i un gran nombre de  persones voluntàries.

Som persones que volem acompanyar a la gent gran en el seu procés vital d’envelliment i autocura,  essent referents del bon tracte,  proper i familiar, en especial atenció a  totes aquelles persones que poden sentir-se soles.

Som persones que volem empoderar, en la defensa i promoció de l’exercici efectiu dels drets, a les persones grans, com a membres actius en la vida social, econòmica, cultural del lloc de vida que hagin triat.

Missió   

Promoure el benestar, la  integració social, la millora de la qualitat de vida i la protecció dels drets fonamentals de la Gent Gran.

Pal·liar la solitud de les persones grans  i el  risc d’exclusió social.

Impulsar el voluntariat com agent transformador, en especial atenció, a la participació social i comunitària  protagonitzada  per les persones grans voluntàries.

 Visió

Volem un món de persones grans acompanyades, empoderades  i  actives en la vida social , econòmica i cultural.

Volem una societat que proporcioni a les persones grans les cures que requereixi respectant sempre la seva autonomia.

Valors

Respecte,

Solidaritat,

Altruisme,

Innovació

I participació