Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

Navegació

Menú principal

T'agradaria ser VOLUNTARI/A?

Imatge de complement
Ampliar imatge
VOLS FER-TE VOLUNTARI / A
Que et semblaria trencar la solitud d’un avi/àvia amb la teva companyia?

Els nostres voluntaris són una part fonamental de la nostra entitat. Donem molta importància a la seva formació i seguiment. També fomentem la seva participació en l’organització i planificació d’activitats. 

Imatge de complement
Ampliar imatge
QUÈ FEM PER ALS VOLUNTARIS

 

- Curs d’ acollida a nous voluntaris
Una condició per ser voluntari de la nostra entitat és la d’assistir en aquest curs, que té una durada de dues tardes o dos matins. Es tracta de donar-los els coneixements i les eines bàsiques per ser un bon voluntari.

- Presentació
Des de l’àrea Social d’AVISMÓN adjudiquem a cada voluntari l’acompanyament d’una persona gran, i les Caps de Grup fan les presentacions.

- Seguiment
Donem molta importància al seguiment i la supervisió dels nostres voluntaris. Amb aquesta finalitat, quinzenalment una Cap de Grup (voluntària amb més de 3 anys d’experiència) truca per saber si tot va bé, o té alguna dificultat en els acompanyaments que fa.

-Butlletí
Per mantenir-los informats, trimestralment editem un butlletí que enviem a tots els voluntaris, on reflectim totes les novetats i canvis que es produeixen a la nostra entitat.


- Activitats de promoció del Voluntariat
Fem xerrades i posem estands en Fires d’Associacions, amb la qual cosa fem difusió de la nostra entitat per a captació de voluntaris.
Organitzem activitats ludicoculturals en què participen activament els nostres voluntaris. 

           

 

      CONTACTA AMB NOSALTRES!