Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

Navegació

Menú principal

Tallers

Amb aquests tallers volem arribar a aquelles persones grans que encara són i se senten vàlides i poden sortir de casa, amb la finalitat d'obtenir una millora en la seva qualitat de vida.

 

 

 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Memòria

La manca d’atenció, l’ansietat o els canvis de la vida quotidiana expliquen gran part de la manca de memòria.
Amb aquest taller es donen estratègies i exercicis per millorar la capacitat memorística.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Sempre en forma

Taller de gimnàstica suau adaptada a les persones grans. Millora de l’estat físic, alleugeriment de tensions musculars i del mal d’esquena; millora de la circulació sanguínia i de la mobilitat articular. Es realitzen exercicis de relaxació en un ambient distès.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Cuina saludable i creativa

Aquest curs fa difusió d’hàbits de vida saludable, promovent una alimentació sana i equilibrada. Aprendre el valor nutritiu dels aliments. Combinar i cuinar els aliments integrals i biològics és l’objectiu del curs.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Musicoteràpia

És un taller on s’utilitza la música per aconseguir objectius terapèutics: serveix per fer un manteniment i, al mateix temps, millorar la salut mental i física. Promou la comunicació, amb la finalitat que les persones assoleixin una millor qualitat de vida. 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Risoteràpia

Aquest taller proposa, mitjançant una sèrie de tècniques i jocs, la recuperació dels valor positius i alegres de la vida, que reforcen la posició vital.
Riure mobilitza els músculs, augmenta el ritme cardíac i respiratori, i renova l’oxigen de les cèl·lules.