Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

Navegació

Menú principal

Notícies

07/07/2021
"SOM GRANS, SOM BARRI", UNA NOVA MIRADA.

A partir de la nostra experiència de més de 25 anys donant suport a les persones grans, impulsem una nova  mirada a l'acompanyament que portem a terme l'equip professional amb el suport imprescindible del voluntariat.

SOM GRANS, SOM BARRI és un projecte que s'estableix amb  mirada a la comunitat, posant al centre de la intervenció a la persona que pateix solitud no volguda, en el seu entorn habitual i proper.

Aquest entorn, juntament amb les persones i serveis  que l'envolten, seran  el marc natural de relació i acompanyament per trencar la solitud no volguda i l'aïllament social amb l'objectiu de fomentar relacions de qualitat i canviant el sentiment de solitud per el de pertinença a una comunitat.

Imatge de complement Ampliar imatge

Així doncs, el projecte es duu a terme a través de diferents actuacions concretes que fomenten la vinculació de les persones amb el seu entorn, com poden l'organització d'activitats en el barri per part d'Avismón, micro-trobades entre les persones grans i el voluntariat.

L'objectiu d'aquestes actuacions és reintegrar a les persones grans al barri i fomentar noves relacions afectives entre iguals, fomentant que de mica en mica comencin a sortir al carrer i agafin confiança per tal de trencar el sentiment de soledat no volguda i les situacions d'aïllament social.