Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Vull fer VOLUNTARIAT

Imatge de complement
FES-TE VOLUNTARI/A
Que et semblaria trencar la solitud d'una persona gran amb la teva companyia?

Els nostres voluntaris/es són una part fonamental de la nostra entitat. Donem molta importància a la seva formació i seguiment. També fomentem la seva participació en l'organització i planificació d'activitats comunitaries|grupals i veïnals. 

Imatge de complement
QUÈ FEM PELS VOLUNTARIS/ES

 

- Formació

Formació inicial:

Curs d'acollida a nous voluntaris/es:
Una condició per ser voluntari/a de la nostra entitat és la d'assistir en aquest curs, que té una durada d'una tarda. Es tracta de donar-los els coneixements i les eines bàsiques per desenvolupar una bona tasca.

Formació continuada:

Conferències/ xerrades/tallers:

Programació segons les necessitats observades i els interessos recollits entre el voluntariat.

Convenció anual del voluntariat:

Trobada formativa en cap de setmana on es creen espais de convivència i d'intercanvi d'experiències.

Formació específica i de seguiment:

Amb un format i durada segons les necessitats detectades,  per a grups petits de voluntaris amb  tasques concretes i necessitats formatives específiques.

 

- Presentació

Des de l'àrea Social d'AVISMÓN adjudiquem a cada voluntari/a l'acompanyament d'una persona gran, i les Caps de Grup fan les presentacions.

- Seguiment

Donem molta importància al seguiment dels nostres voluntaris. Amb aquesta finalitat tant els voluntaris que fan de cap de grup com les treballadores socials els truquen sovint i es reuneixen quan cal per saber si tot va bé, o hi ha alguna dificultat en els acompanyaments que realitzen.

 

-Butlletí
Per mantenir-los informats, trimestralment editem un butlletí que enviem a tots els voluntaris, on reflectim totes les novetats i canvis que es produeixen a la nostra entitat.


- Activitats de promoció del Voluntariat
Fem xerrades i posem estands en Fires d'Associacions, amb la qual cosa fem difusió de la nostra entitat per a captació de voluntaris.

       

CONTACTA AMB NOSALTRES!