Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Tallers

Imatge de complement

Amb aquests tallers volem arribar a aquelles persones grans que encara són i se senten vàlides i poden sortir de casa, amb la finalitat d'obtenir una millora en la seva qualitat de vida.

 

 

 

Memòria

 

La falta d'atenció, l'ansietat o els canvis de la vida quotidiana expliquen en gran part les pèrdues memorístiques. Amb aquest taller donem estratègies i exercicis per a millorar la capacitat mnemotècnica.

Imatge de complement
Sempre en forma

Taller de gimnàstica suau adaptada a les persones grans. Millora de l?estat físic, alleugeriment de tensions musculars i del mal d?esquena; millora de la circulació sanguínia i de la mobilitat articular. Es realitzen exercicis de relaxació en un ambient distès.

Cuina saludable i creativa

Aquest curs fa difusió d?hàbits de vida saludable, promovent una alimentació sana i equilibrada. Aprendre el valor nutritiu dels aliments. Combinar i cuinar els aliments integrals i biològics és l?objectiu del curs.

Musicoteràpia

És un taller on s’utilitza la música per aconseguir objectius terapèutics: serveix per fer un manteniment i, al mateix temps, millorar la salut mental i física. Promou la comunicació, amb la finalitat que les persones assoleixin una millor qualitat de vida. 

Risoteràpia

Aquest taller proposa, mitjançant una sèrie de tècniques i jocs, la recuperació dels valor positius i alegres de la vida, que reforcen la posició vital.
Riure mobilitza els músculs, augmenta el ritme cardíac i respiratori, i renova l’oxigen de les cèl·lules.