Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Qui som i on actuem

QUI SOM
La Fundació Avismón- Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que promou el voluntariat social, el suport i l'envelliment actiu de les persones grans. Està regida per un patronat compromès amb l'acció social, un reduït equip de professionals i un gran nombre de persones voluntàries.
Volem acompanyar a la gent gran en el seu procés vital d'envelliment  i autocura, essent referents del bon tracte, proper i familiar, en especial atenció a totes aquelles persones que poden sentir-se soles. 
Volem empoderar, en la defensa i promoció de l'exercici efectiu dels drets, a les persones grans, com a membres actius en la vida social, econòmica, cultural del lloc de vida que hagin triat.
ON ACTUEM

Estem raonablement satisfets, perquè arribem (tot i amb la nostra limitació de recursos) a qualsevol persona gran que ens necessita dins del terme municipal de les ciutats de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Tarragona.

També rebem, sovint, trucades telefòniques de persones d'arreu de Catalunya que ens demanen ajut, a les quals donem informació i les adrecem als recursos més propers al domicili.

Dades de contacte

Fundació Privada Avismón-Catalunya


08014 - Barcelona
Tel. 93 332 58 58
Fax 93 332 54 46
info@avismon.org